DESPRE NOI

Cine este LAMBDA MAT

Lambda MAT Bucureşti este o companie românească specializată în producţia de aditivi sintetici şi substanţe chimice speciale, un pionier în tehnologia sintetizării polimerilor în câmp de microunde. Cu o experienţă vastă în domenii de vârf ale cercetării aplicative, compania produce şi distribuie pe piaţă o gamă amplă de compuşi sintetici şi aditivi chimici destinaţi industriilor: construcţii, metal-mecanică şi industrie grea, energetică şi agricultură.

Lambda MAT deţine în Bucureşti propriile laboratoare de cercetare şi dezvoltare de produse şi tehnologii, prin care conectează chimia şi inovaţia tehnologică cu principiile sustenabilităţii, durabilităţii şi protecţiei active a mediului. Pe liniile de producţie industrială din Slobozia, județul Ialomița, compania produce la scară industrială o gamă diversificată de substanţe ecologice - compuşi chimici de ultimă generaţie, realizaţi în concordanţă cu normele europene industriale şi de mediu.

Lambda MAT deţine marca de conformitate CE şi certificatul pentru controlul producţiei în fabrică, conform directivelor şi normelor în vigoare.

Pentru Lambda MAT, creaţia tehnologică reprezintă întreaga forţă.

Realizăm permanent noi Materiale, Aplicaţii şi Tehnologii destinate industriei, noi compuşi chimici ecologici.

Flexibilitatea fluxurilor de fabricaţie şi rezultatele bune obţinute, ne-au permis trecerea la producţia pe scară industrială. Continuăm dezvoltarea compuşilor şi după includerea lor în ciclul de fabricaţie, astfel încât, prin îmbunătăţirea proprietăţilor şi caracteristicilor funcţionale, să satisfacem cât mai bine cerinţele tehnice, în continuă evoluţie, ale pieţei.

Pentru detalii despre celelalte programe co-finanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro.